BRAAKLAND/ZHEBILDING - MUZIEKTHEATERGEZELSCHAP

Cracticus Nigrogularis
Saving Lies

reageer

Nieuwsbrief

Beheer uw nieuwsbriefinschrijvingen
Selecteer de nieuwsbrief(ven) waarop u wilt in- of uitschrijven.

Kalender - Minstegeringste

Er staan op dit ogenblik geen voorstellingen van deze productie (meer) in de kalender.

Minstegeringste

deel
DeVreemdeling2010_gerrit01_ freekverdonckt

TICKETS

"Ik ben niet echt een uitvinder. Ik ben meer een vinder." (Gerrit Valckenaers)

Gerrit moet dringend eens een plaat maken. Zo vonden wij. Maar Gerrit deed beter. Hij maakte een DVD. De weerslag van een bijzonder geslaagde soloperformance in de Molens Van Orshoven tijdens onze concertreeks Vier Vrijdagen. Knap in beeld gebracht door Cecila Verheyden en companen. U ziet Gerrit Valckenaers aan de slag met zijn vertrouwde klarinet en tientallen objets trouvés. Het klinkt dus niet alleen bijzonder. Het ziet er ook immer verrassend uit. Bestel de DVD in onze shop.

BZB+ / Minstegeringste live

De live-versie van Minstegeringste kan geboekt worden bij Braakland/ZheBilding in het kader van BZB+, een project waarbij een programmator voor een kleine meerkost zogenaamde zijprojecten in huis kan halen bovenop de 'gewone' voorstelling die die avond speelt. Eén van de manieren waarop we de band tussen publiek en gezelschap proberen te versterken. Door ons van zoveel mogelijk kanten te tonen.

Op Theater aan Zee 2012 speelt Gerrit een set 'Minstegeringste' die heel erg 'kinderen toegelaten' is. Dit met het oog op de kinderversie die hij maakt met als werktitel 'We starten met de steen'. Verwacht: herfst 2012.