BRAAKLAND/ZHEBILDING - MUZIEKTHEATERGEZELSCHAP

Station - repetitie
Station - repetitie

Station op Cultuur 7

Medewerkers - Station (6+)

reageer

Nieuwsbrief

Beheer uw nieuwsbriefinschrijvingen
Selecteer de nieuwsbrief(ven) waarop u wilt in- of uitschrijven.

Kalender - Station (6+)

Er staan op dit ogenblik geen voorstellingen van deze productie (meer) in de kalender.

Station (6+)

deel
img_8820_copyright_aarich_jespers.jpg

Braakland/ZheBilding & Zonzo Compagnie

Een station is een plek van vertrek. Kijk maar naar de bordjes. Je kan overal naartoe. Je moeder controleert nog gauw haar gsm, terwijl jij alvast de trein opstapt en een plaats uitzoekt. En dan gebeurt het! De conducteur die op zijn fluitje blaast. De deuren die sluiten. De trein die traag vertrekt. Op het perron nog steeds je moeder. Je zwaait nog even. Je kan overal naartoe.

Station is een verrassende combinatie van muziek en knutselarij met treinen, sporen en wissels. Muzikanten Nicolas Rombouts (Dez Mona) en Joris Caluwaerts (The Go Find, Magnus, Zita Swoon,...) zijn de treinbestuurders. Aarich Jespers (Zita Swoon Group) staat in voor de machinerie. Theatermaker Adriaan Van Aken buigt zich over het verhaal.

Gedurende drie seizoenen kende voorganger Wagon een groot succes in binnen- en buitenland. Deze muzikale treinreis zette de verbeelding van jong en oud wagenwijd open. Opvolger Station zet deze reis verder. Het avontuur lonkt!

Language no problem

Station is een woordenloze voorstelling, waarin taal geen barrière vormt. Vertel het verder aan anderstalige vrienden en kennissen!
(Meer voorstellingen voor niet-Nederlandstaligen, zie ook Dansen Drinken Betalen - (almost) The Movie / Last Call)

Station is a wordless performance, language no problem.
(More plays for non-Dutch speaking people, see also Last Call)

Ik keek zelden zo gebiologeerd - en met open mond - naar een voorstelling. De tweede keer dat ik ze zag was ze nog mooier dan de eerste keer, met alle geluidjes en details die ik de eerste keer niet zag en hoorde. Ook de techniek vond ik fascinerend, want sporen zweven niet vaak! Zouden we eens op dat podium mogen loeren?
toeschouwer Liesbeth

***

opnieuw op repertoire
speeldata van oktober tot mei
op tournee en in OPEK 
TICKETS bestel je hier

***