BRAAKLAND/ZHEBILDING - MUZIEKTHEATERGEZELSCHAP

There is something rotten in the state of...B...

reageer

Nieuwsbrief

Beheer uw nieuwsbriefinschrijvingen
Selecteer de nieuwsbrief(ven) waarop u wilt in- of uitschrijven.

Kalender - Eindelijk! Hamlet

Er staan op dit ogenblik geen voorstellingen van deze productie (meer) in de kalender.

Eindelijk! Hamlet

deel
Warre Borgmans - copyright Jimmy Kets

TICKETS

Eindelijk! Hamlet

Borgmans' persoonlijke vertelling doet je de natte bossen uit je jeugd ruiken, graven in je eigen herinneringen en je eigen zingeving bevragen. In een laatste poging de dingen bij ons te houden voor dit leven zelf overgaat. Mooi.
(COBRA.be)

'To be or not to be.' De bekendste woorden ooit op het toneel uitgesproken. Warre Borgmans krikt zich op aan het noodlotsdrama van de bekende Prins van Denemarken en verzeilt halverwege in z'n eigen puberteit, herbeleeft de eerste beklemmende verliefdheid en belandt 'im kalten weissen shnee ...'. Als je graag eens doorlacht, is dit de avond!

van en met Warre Borgmans

Warre Borgmans is te zien in Hitler is dood, Dwaallicht.

In oktober beet Tom Van Bauwel de spits af met zijn solo 'Kroniek van een Karakter'. Wij vroegen aan hem om op zijn beurt om een kort promofilmpje te maken voor de volgende SOLO SLIM'er in rij: Warre Borgmans.

Tom Van Bauwel over Eindelijk! Hamlet.


'Shakespeare voor beginners in 5 stappen' met Warre Borgmans 

 

1) Warre speelt Hamlet
"Het doel van acteren, is onze (menselijke) natuur een spiegel voorhouden", citeert acteur Warre Borgmans uit Shakespeares bekendste stuk. Zo gezegd, zo gedaan: in Eindelijk! Hamlet gaat hij aan de haal met de geschiedenis van het theater, en die van zichzelf. En schotelt die op een anekdotische en humoristische wijze aan jou voor.

2) Warre neemt je mee in zijn eigen geschiedenis
Warre Borgmans krikt zich op aan het noodlotsdrama van de bekende Prins van Denemarken en verzeilt halverwege in z'n eigen puberteit, herbeleeft de eerste beklemmende verliefdheid en belandt 'im kalten weissen shnee ...'. Als je graag eens doorlacht, is dit de avond!

3) Warre maakt je nostalgisch
" Borgmans' persoonlijke vertelling doet je de natte bossen uit je jeugd ruiken, graven in je eigen herinneringen en je eigen zingeving bevragen. In een laatste poging de dingen bij ons te houden voor dit leven zelf overgaat. Mooi." (recensie op COBRA.be)

4) Warre speelt solo (en speciaal voor jou)
Echte spelers kan je niet tegenhouden. Die willen altijd en overal spelen. Helemaal alleen als het moet. Braakland/ZheBilding heeft er zo nogal wat in huis. Die, als ze niet bij hen aan de slag zijn, met hun eigen projecten komen aandraven. Warre Borgmans, de immer vrolijke vogel op de scène bij Braakland/ZheBilding, komt zijn solovoorstelling speciaal voor het Leuvense publiek op de planken brengen.

5) Warre maakt het je makkelijk
Ga je wel graag naar theater maar liever niet te laat naar huis? Of gewoon geen zin in die avondlijke rush om op tijd in de voorstelling te geraken? Kom dan naar een zondagse matinee, om 15u00,en neem de kinderen, vrienden of de buren mee. Dan voorzien we opvang, voor de kinderen toch! Bovendien parkeer je op zondag gratis in de buurt.

Eindelijk! Hamlet door Warre Borgmans
za 21 om 20u & zo 22 december 2013 om 15u
OPEK, Vaartkom 4, Leuven
info: www.braakland.be
tickets: www.30CC.be of 016 300 900