BRAAKLAND/ZHEBILDING - MUZIEKTHEATERGEZELSCHAP

Aan tafel - kristof van perre04
Aan tafel - kristof van perre03
Aan tafel - kristof van perre01
Aaan tafel - kristof van perre02
flyerbeeld_aan_tafel_voor_web.jpg
Aan tafel - kristof van perre04 Aan tafel - kristof van perre03 Aan tafel - kristof van perre01 Aaan tafel - kristof van perre02 flyerbeeld_aan_tafel_voor_web.jpg

Medewerkers - Aan Tafel!

reageer

Nieuwsbrief

Beheer uw nieuwsbriefinschrijvingen
Selecteer de nieuwsbrief(ven) waarop u wilt in- of uitschrijven.

Kalender - Aan Tafel!

Er staan op dit ogenblik geen voorstellingen van deze productie (meer) in de kalender.

Aan Tafel!

deel
vermaaknaarbeid2012_annavanaerschot_tabula6.jpg

TICKETS

Twee heren delen een lege tafel. Het publiek neemt plaats en wordt vriendelijk verzocht een tekening te maken. Zijn deze heren op zoek naar nieuw artistiek talent? Niets van daarvan, ze snuffelen doorheen de tekeningen en kiezen er één uit. Plots wordt de tafel gevuld met objecten die prachtig worden uitvergroot in een videoprojectie. De tekening blijkt een partituur te zijn, de objecten de muziekinstrumenten. Het concert kan beginnen. Na iedere ‘song’ wordt de tafel afgeruimd,een nieuwe partituur gekozen, de tafel gevuld en nieuwe muziek gespeeld. Misschien jouw muziek?

Percussionist Kobe Proesmans maakte samen met choreografe Iris Bouche de fel gesmaakte muzikale dansvoorstelling Wulong of de dansende draak. Multi-instrumentalist Gerrit Valckenaers onderzocht de afgelopen jaren de muzikale mogelijkheden van gevonden voorwerpen en klankopnames.
In Aan Tafel! brengen beide muzikanten hun talenten samen. Ze weten waar ze (aan) beginnen. Niemand weet waar het zal eindigen. Kom en laat je verbazen! 

Aan Tafel! gaat in première op Rode Hond festival, op 28 en 29 oktober 2013.
Voor het hele programma én kaartjes: www.rodehond.be